Wat er zo speciaal is aan 'Transformers: Rise of the Beasts'

Wat er zo speciaal is aan 'Transformers: Rise of the Beasts'

De zevende Transformers-film komt met nieuwe... robots.

Gisteren werd bekend dat Transformers: Rise of the Beasts de titel is van de zevende Transformers-film en een vervolg is op Bumblebee uit 2018. En in die film grijpen de makers terug op de Beast Wars-verhaallijn, iets dat al een tijdje in de lucht hing.

De regisseur van Transformers: Rise of the Beasts is Steven Caple Jr. (Creed II) en hij zei het volgende over wat hij gaat doen met de film, en richtte zich tot de Terrorcons en de Predacons.

"Er zijn de Autobots en je kent de Decepticons en dan zou ik zeggen dat mijn nieuwe toevoeging aan het geheel waarschijnlijk de Terrorcons zijn," zei de filmmaker. "Ik heb een Rocky-film gedaan, ik heb Creed 2 gedaan. Ik ben er dus groot voorstander van om een ode te brengen aan wat er al gedaan is."

Reptielachtig Predacons
"De Predacons zijn in onze film meer reptielachtig van aard. We hebben er een paar gezien in de andere Transformers-films, maar we hebben nooit de kans gehad om ons te verdiepen in hun soort, hun stam. We krijgen een andere kant van hen," voegde Caple Jr. toe. "Het draait allemaal om het bouwen van een achtergrondverhaal van deze figuren, dat meer is dan alleen 'laten we de wereld overnemen'."

De hoofdrollen zijn voor Anthony Ramos (In the Heights) en Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) en de opnames zijn recent gestart om de verschijningsdatum volgend jaar zomer te kunnen halen. Op dit moment staat die datum op 24 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair