Einde 'Fast & Furious' is er sneller dan je denkt

Einde 'Fast & Furious' is er sneller dan je denkt

Vin Diesel onthult datums voor F10 en F11.

Aankomende dagen worden de Amerikaanse bioscopen waarschijnlijk plat gelopen voor Fast & Furious 9 en een week later gebeurt mogelijk hetzelfde in Nederland. Na F9 komen er nu twee films in de hoofdreeks.

Nu wordt duidelijk dat deze officieel back-to-back worden opgenomen. Dit verklapte Vin Diesel tegenover ComicBook.com. Ook onthulde hij de momenten waarop de twee films moeten verschijnen.

Fast & Furious 10 en 11: back-to-back
""Het wordt back-to-back. De beoogde releasedatum is februari 2023 voor de eerste en februari 2024 voor de tweede. We zouden deze film [deel 9] vorig jaar, voorafgaand aan de pandemie, uitbrengen. We zijn al een jaar bezig met de ontwikkeling en pre-productie van Fast 10," aldus Diesel.

"En dus doe ik nu alle interviews en het is bizar omdat ik terug moet naar Fast 9. Ik vier de release van Fast 9, maar ik heb nog zoveel meer te vieren," meldde Diesel die waarschijnlijk al weet hoe de franchise gaat eindigen.

Op 1 juli verschijnt Fast & Furious 9 van regisseur Justin Lin in de Nederlandse bioscopen. Op dit moment is er zo'n $300 miljoen wereldwijd opgehaald en naar verwachting debuteert F9: The Fast Saga met zo'n $60 miljoen in de States.

NieuwsFilm

meest populair