Vin Diesel weet al hoe de 'Fast & Furious'-franchise eindigt

Vin Diesel weet al hoe de 'Fast & Furious'-franchise eindigt

De acteur heeft al jarenlang de perfecte scene voor ogen.

Volgende maand zal Fast & Furious 9 te zien en eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal dat we niet lang hoeven te wachten op de afsluitende twee delen, aangezien deze 'back to back' opgenomen zullen worden. Vin Diesel bereid zich al langzaam voor op het einde van de franchise.

Diesel speelt vanaf 2001 al Dominic Toretto. Alleen in Tokyo Drift was hij bijna niet te zien. Hier dook hij alleen kort in het einde op, maar sindsdien heeft hij elke keer weer de hoofdrol gespeeld en al heel wat avonturen met zijn familie meegemaakt.

Einde in zicht
Ondanks het feit dat de films nog enorm lucratief zijn, is het einde in zicht. Er mogen misschien dan nog wel spin-offs komen, na Fast 11, die normaal gesproken ergens in 2024 te zien zal zijn, wordt het verhaal van Toretto en zijn familie afgesloten. Diesel laat zich hier nu over uit.

Het is logisch dat de acteur nog niks wil verklappen, maar hij heeft wel al een idee voor ogen: ''Ik heb al jarenlang een scene in gedachten waar ik de franchise mee wil eindigen. Ik heb het er al vaak lange gesprekken over gehad met Justin (regisseur Justin Lin) en we werken er op dit moment al aan''.

Laatste delen
Zo gaat Diesel verder door te zeggen: ''F9 is er bijna en het is een stap naar de laatste twee delen. De release heeft natuurlijk wel vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis, dus we kunnen ook pas later beginnen met de opnames voor het tiende deel, maar dat betekent niet dat we er niet al aan werken. Elke dag geef ik interviews over F9 maar zodra ik thuis ben ga ik aan de slag met het tiende deel''.

NieuwsFilm

meest populair