Victoria Koblenko ligt er verleidelijk bij op haar bed

Victoria Koblenko ligt er verleidelijk bij op haar bed

De Nederlandse actrice zoekt het randje op van Instagram.

Actrice Victoria Koblenko blijft al jaren verrassen. Ze was al in 2000 te zien in Goede tijden, slechte tijden als Isabella Kortenaer, een rol die ze 624 afleveringen invulde. Daarna dook ze op in nog veel meer series en ook een aantal films.

De laatste jaren ken je Victoria mogelijk uit films als Huisvrouwen bestaan niet uit 2017, F*ck de Liefde uit 2019 en Whitestar uit 2019. Ook speelde ze rollen in onder meer Feuten, Flikken Maastricht en Centraal Medisch Centrum.

Haar meest recente optreden is in de tv-serie Follow de SOA van de streamingdienst Videoland en als we op de IMDb kijken dat zal Victoria binnenkort starten met de opnames van de Italiaanse historische dramafilm Righetto.

Uitdagend op Instagram
Maar Victoria heeft ook een heel verleidelijk kant. Het kleurrijke feestbeest is alweer wat jaren moeder, maar op Instagram laat ze zien dat ze haar wilde haren niet verloren is. Op een nieuwe foto zien we haar nog bijzonder verleidelijk op bed liggen.

"Ik hoorde van iemand dat je instagram moet 'opvoeden' met foto's die op het randje liggen van de richtlijnen. Bij deze 😜. Onlangs was er een kunst foto gerapporteerd en verwijderd van dit profiel omdat er 1% schaduw van een tepel te zien was terwijl dezelfde foto op het profiel van de maker gewoon mocht blijven staan. So here's some nude education 🤣 Happy weekend," schrijft de in Oekraïene actrice bij de foto.


De foto van de 40 jarige Victoria Koblenko liggend op bed zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair