Jordana Brewster's Mia Toretto in de nodige 'Fast & Furious 9'-actiescenes

Jordana Brewster's Mia Toretto in de nodige 'Fast & Furious 9'-actiescenes

De actrice is tevreden dat zij nu ook mag gaan knokken.

Jordana Brewster heeft een belangrijke rol in het Fast & Furious-universum. De actrice speelt Mia Toretto, de zus van Dominic Toretto (Vin Diesel) en de vrouw van Brian O'Connor (Paul Walker). Nu, in het nieuwste deel, F9, krijgt ze nog meer te doen.

Brewster was al in meerdere films te zien, maar was niet blij met haar rol in de vierde Fast & Furious film, aangezien haar personage bijna niet te zien was in de actie-scenes. Hier kwam verandering in in Fast 5 en blijkbaar gaat het negende deel nog een stapje verder.

Meer actie
De actrice wil namelijk meer doen dan alleen maar praten. Ze wil ook meeknokken wanneer de mannen weer op de vuist gaan. Hier heeft ze het over gehad met regisseur Justin Lin en zo te zien heeft ze haar zin gekregen.

''Ik heb al zo vaak te horen gekregen dat als je iets wil doen je er gewoon voor moet gaan'' begint Brewster. ''Ik heb dat altijd moeilijk gevonden, om voor mezelf op te komen en te zeggen 'Ik kan dat ook!'''

''Maar het was zo veel makkelijker met Justin. Het is mijn vijfde film met hem en in diverse projecten van Justin heb ik meegedaan aan actiescenes. Nu wilde ik nog verder gaan en laten zien dat Mia ook serieus kan vechten! En dat gaat er ook zeker van komen in F9! Er zitten erg gave scenes tussen van Mia dus ik ben zeer tevreden dat ik mijn zin heb gekregen!''

NieuwsFilm

meest populair