'Halloween Kills' wordt een keiharde wraakfilm

'Halloween Kills' wordt een keiharde wraakfilm

Een grote groep mensen heeft een appeltje te schillen met de schurk van Halloween.

De eerste trailer van Halloween Kills was deze week te zien. De film belooft behoorlijk bruut te worden en nu stelt actrice Jamie Lee Curtis, die al sinds 1978 de rol van Laurie Strode speelt en wederom terugkeert, dat het echt een meesterwerk geworden is.

De nieuwe Halloween-film is volgens de actrice "intens en bruut". Centraal staat het "veertigjarig trauma van Laurie". Volgens haar wordt het echt een |briljant nieuw hoofdstuk in het ultieme verhaal van goed vs kwaad, Laurie vs Michael."

Boze massa's
Eerder vertelde Curtis al eens dat de film kijkt naar de vele mensen die te lijden hebben gehad onder Michael Myers. "We hebben die mensen teruggebracht. Dus Kyle Richards, die het kleine meisje Lindsey speelde, is terug, net als het personage Tommy en anderen waaronder Marion de zuster."

De film Halloween Kills draait dan ook om een mensenmassa. "In het hele land zien we de kracht van stemmen, grote groepen mensen die samenkomen en onder deze omstandigheden samen strijden".

Duidelijk is dat Michael Myers hier uiteindelijk vermoedelijk niet tegen opgewassen zal zijn en hij in de derde en laatste geplande film in de reboot-trilogie het onderspit zal delven. Maar niet voordat hij de nodige nieuwe slachtoffers heeft gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair