'F9'-sterren reageren op record 'Fast & Furious 9'

'F9'-sterren reageren op record 'Fast & Furious 9'

Vin Diesel en Charlize Theron: bioscopen zijn terug!

Eerder vandaag werd duidelijk dat Fast & Furious 9 a.k.a. F9: The Fast Saga een record heeft neergezet aan de Amerikaanse bioscoopkassa's. Dit tot blijdschap van de hoofdrolspelers.

De tiende film in de Fast & Furious-franchise pakte zo'n $70 miljoen in het premièreweekend en zo'n hoge score is er niet geweest sinds het debuut van Star Wars: The Rise of Skywalker in 2019. Tijdens Charlize Theron's Africa Outreach Project (CTAOP)gaven hoofdrolspelers Vin Diesel en Charlize Theron een reactie.

"Cinema is back!"
"Het beste gevoel dat ik er aan heb is het idee dat mensen terugkeren naar de bioscoop," vertelde Diesel tijdens het CTAOP-evenement. "Het voelt goed om te zeggen: 'Cinema is back!'"

"Je kunt een andere studio niet verwijten dat ze een film willen streamen, maar studio's als Universal zijn brutaal genoeg om te zeggen: 'Hé, we gaan voor de bioscooprelease'," voegde Diesel toe. "Petje af voor hen."

"Het is geweldig. Alleen al denkend aan het feit dat ze aan hun negende film toe zijn, is behoorlijk indrukwekkend. Het is een perfecte film om ons terug te laten keren," reageerde Theron.

NieuwsFilm

meest populair