De jonge Natasha Romanoff in nieuwe trailer 'Black Widow'

De jonge Natasha Romanoff in nieuwe trailer 'Black Widow'

Volgende week is de 24e MCU-film eindelijk te zien.

De laatst verschenen film in het Marvel Cinematic Universe is Spider-Man: Far From Home en deze ging op 4 juli 2019 in première in de Nederlandse bioscopen en 7 juli 2021 - volgende week woensdag - is het tijd voor Black Widow, de eerste film sinds Far From Home.

In de 24e film in het Marvel Cinematic Universe ligt de focus op Natasha Romanoff / Black Widow van actrice Scarlett Johansson die met haar eerste solofilm definitief afscheid gaat nemen van het personage dat ze voor het eerst speelde in [film=]Iron Man 2[/film] uit 2010.

Jonge Natasha Romanoff
In een nieuwe snelle trailer krijgen we nu een nieuwe blik op de jonge Natasha Romanoff die op vroege leeftijd wordt geronseld door de Red Room. Daar wordt ze opgeleid tot een Black Widow, samen met nog veel meer jonge meiden, waaronder Yelena Belova van Florence Pugh.

In onderstaande beelden zien we niet alleen de jonge Natasha Romanoff, maar ook heel wat andere zaken uit haar vroegere jaren. Vanaf volgende week woensdag kun je Black Widow dus op het witte doek aanschouwen.



NieuwsFilm

meest populair