Bloedhete Gaby Blaaser in bikini met tijgerprint op Insta-foto

Bloedhete Gaby Blaaser in bikini met tijgerprint op Insta-foto

De Nederlandse actrice en celeb op Ibiza.

Wie droomt er niet van een weekje Ibiza? Gewoon chillen aan het strand, een cocktail of wat bubbels bij de Cotton Club of misschien zelfs een lekker housefeestje. Het kan er allemaal bij een prima temperatuur. De Nederlandse celeb Gaby Blaaser rekt zich nog een keer voor ons uit.

Blaaser heeft de afgelopen periode weer wat klusjes op de buis achter de rig. We zagen haar redelijk recent nog in de show De Bachelorette en niet veel later dook ze op in de datingshow Date or no date! en deed ze ook nog een sportprogramma.

Wat betreft fictie dook ze op in de romkom Casanova's van regisseur Jamel Aattache en met andere BNers Tygo Gernandt, Truus de Boer, Jim Bakkum en Lieke van Lexmond. Ze speelde Anne, niet eens zo'n enorm grote rol.

Heerlijk op Atzaró Beach
In panterbikini vermaakt Gaby zich deze week waarschijnlijk op het strand Atzaró Beach, een stukkie rijden vanaf Ibiza-stad. "Summer 2021 ☀️🐆 #ibiza," schrijft de blonde Gaby ook bij de foto. Het is duidelijk dat ze maar met één ding bezig is. Lekker. Zeker na die heerlijke foto van Yolanthe Cabau van gisteren!


Zien hoe de 35 jarige Amsterdamse Gaby Blaaser eruit ziet in panterbikini? Check dan de foto op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair