'Jurassic World: Dominion' onthult weer een nieuwe dinosaurus

'Jurassic World: Dominion' onthult weer een nieuwe dinosaurus

Maak je maar op voor gave dino's in Jurassic World: Dominion.

Een nieuw beeld van achter de schermen bij Jurassic World: Dominion laat weer wat van de dinosaurussen zien die gemaakt zijn voor de film. We weten al langer dat men vooral geprobeerd heeft waar mogelijk praktische effecten te gebruiken.

Dat betekent dus ook dat er weer modellen gemaakt zijn van de dinosaurussen en daarvan zien we op Twitter een nieuw beeld.

Nieuwe dino's
In de film is de situatie totaal anders. Dinosaurussen lopen los in de buitenwereld. Daarmee vormt dit een flinke afwijking van eerdere films in de franchise, die beperkt waren tot een eiland. Dat is nu dus niet het geval, met dino's die mensen overal wel lijken te bedreigen.



Hoewel de nieuwe Jurassic World-film nog vaak CGI gebruikt voor de grote beesten, is het wel tof om te zien dat praktische dino's nog altijd onderdeel zijn van de film. In de eerste film werd een combinatie van animatrons en CGI gebruikt en de andere films hebben die traditie voortgezet.

Met heel wat nieuwe dinosaurussen in Jurassic World 3 belooft het weer een leuk avontuur te worden. Wanneer we een eerste trailer krijgen is nog niet bekend. De film staat gepland voor juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair