Zijn dat nou echt Abomination en Wong in de trailer van 'Shang-Chi'?

Zijn dat nou echt Abomination en Wong in de trailer van 'Shang-Chi'?

Marvel-baas Kevin Feige bevestigt het nieuws!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings eindigde zijn meest recente trailer met twee opvallende cameo's: Abomination en Wong. Die eerste hebben we al sinds 2008 niet meer gezien en wat deed Wong nou precies op deze locatie?

Omdat de trailer niet helemaal duidelijk maakte dat de twee het zijn, werd gespeculeerd dat er mogelijk iets anders aan de hand was. Maar Marvel-baas Kevin Feige lost het raadsel voor ons op: het gaat echt om de twee bekende Marvel-personages.

Abomination en Wong
"Sommige fans zeiden: 'Dit ziet eruit als een personage dat we al jaren niet gezien hebben genaamd The Abomination, dat vecht met een personage dat eruit ziet als Wong'," aldus Feige tegen Rotten Tomatoes.

"En ik kan je zeggen dat de reden waarom het er zo uit ziet, is omdat het ook echt Abomination is die vecht met Wong."

Maar er zitten meer Marvel-banden in de film. "Dat is op dit punt van het MCU ook zo leuk. We kunnen iets als Shang-Chi maken, waarbij we een gloednieuwe held voorstellen aan de wereld. Maar met die subtitel, The Legend of the Ten Rings, gaan we terug naar het begin van het MCU, want de Ten Rings zijn de organisatie die Tony Stark ontvoerden aan het begin van de eerste Iron Man. En die organisatie werd geïnspireerd door het personage dat in de comics The Mandarin heet."

De release van de film staat gepland voor september dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair