Netflix onthult de gave eerste vijf minuten van 'Fear Street'

Netflix onthult de gave eerste vijf minuten van 'Fear Street'

De komende weken hebben we een tof evenement om te volgen op Netflix.

Op 2 juli gaat Fear Street Part 1: 1994 live op Netflix. Het is de eerste toevoeging aan een nieuwe horror-filmtrilogie die de komende drie weken verschijnt op de streamingdienst.

Vandaag hebben we de eerste vijf minuten van de film te pakken, die laten zien wat je ongeveer kan verwachten van de nieuwe Netflix-film.

R.L. Stine-horror
De Fear Street Trilogy is gebaseerd op de young adult horrorboeken van R.L. Stine en verfilmd door scenarioschrijver en regisseur Leigh Janiak.

De setting van de trilogie? Shadyside. Daar ontdekt een groepje tieners in 1994 per ongeluk het oeroude kwaad achter een rits gruwelijke moorden dat hun stadje de afgelopen drie eeuwen heeft lastiggevallen.

In de eerste scène zie je hoe het personage van Maya Hawke slachtoffer wordt van dat kwaad. Zij werkt in een kleine boekhandel in een winkelcentrum en heeft de pech om op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn, precies als de gruwel terugkeert in de stad. De eerste van de drie films is op 2 juli te zien, de tweede op 9 juli en de derde en laatste op 16 juli. Hieronder de video:



NieuwsFilm

meest populair