Dubbele trailer voor 'Jungle Cruise' met The Rock en Emily Blunt

Dubbele trailer voor 'Jungle Cruise' met The Rock en Emily Blunt

Van Disney en regisseur Jaume Collet-Serra.

Deze maand verschijnt niet alleen Black Widow met VIP-toegang op Disney+, ook de avonturenfilm Jungle Cruise krijgt een dergelijke release. Overigens zie je de film ook gewoon in de bioscoop, als je dat wilt. Nu hebben we twee trailers die zich richten op de hoofdfiguren.

Jungle Cruise is geïnspireerd door de beroemde Disneyland-pretparkrit en laat een avontuurlijke en onstuimige tocht door de Amazone zien. De bijdehante schipper Frank Wolff (Dwayne Johnson) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) zijn de voornaamste gezichten in de avonturenfilm.

Jungle Cruise: Skipper Frank trailer
De eerste trailer die online verscheen richt zich vooral tot Skipper Frank, de rol van The Rock. Hij drinkt in de intro nog een shotje goedkope, maar duurbetaalde tequila op de film van regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows, Black Adam).


Jungle Cruise: Dr. Lily Houghton trailer
Even later verscheen onderstaande trailer online. Deze focust zich op het personage Dr. Lily Houghton van Blunt. Vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen en vanaf 30 juli op Disney+ met bijbetaling van 21,95 euro.


Vanaf 28 juli in de bioscoop
Lily reist van Londen naar het Amazone-gebied en roept de twijfelachtige diensten van Frank in om haar stroomafwaarts te begeleiden met zijn La Quila - een gammele maar charmante boot. Lily is vastbesloten om een oeroude boom te ontdekken met ongeëvenaarde helende vermogens.

Deze boom bezit de kracht om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen stuit het onwaarschijnlijke duo op ontelbare gevaren en bovennatuurlijke krachten, die allemaal op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud.

NieuwsFilm

meest populair