Tom Holland zit zijn 'Spider-Man'-vriendin Zendaya flink te zoenen achter het stuur

Tom Holland zit zijn 'Spider-Man'-vriendin Zendaya flink te zoenen achter het stuur

'Spider-Man' en 'MJ' lijken nu eindelijk officieel samen te zijn, na jaren van geruchten.

In de Marvel-films viel Zendaya's Michelle al als een blok voor Tom Hollands Spider-Man, en dat lijkt nu ook in echte leven te zijn gebeurd. Paparazzi hebben namelijk een aantal romantische foto's van de twee weten te maken.

Bekijk de afbeelding
Zendaya en Holland lijken officieel een relatie met elkaar te hebben. Donderdag werden zij namelijk zoenend gespot terwijl ze reden door de straten van Los Angeles, waar de twee een bezoek brachten aan de moeder van Zendaya.

De eerste geruchten over hun mogelijke relatie stammen al uit 2017. "Ze doen hun best om hun relatie geheim te houden, maar ze zijn samen al meerdere keren op vakantie geweest en brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door", vertelde een bron destijds aan het Amerikaanse gossipblad People.

Andere kandidaten
Toch was het tot nu toe onduidelijk of de twee daadwerkelijk een relatie hadden. Zo werd Zendaya de afgelopen jaren ook gekoppeld aan Jacob Elordi, haar tegenspeler in de HBO-serie Euphoria. Holland zou ook samen zijn geweest met een andere meid.

Dus wellicht zijn Zendaya en Holland eerder uit elkaar geweest en hebben zij elkaar nu toch weer gevonden. De foto's van hun romantische autoritje, inclusief zoenpartij voor het rode licht, kun je eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair