'The Marvels' lijkt snel van start te kunnen

'The Marvels' lijkt snel van start te kunnen

Brie Larson hint daar in elk geval naar in een video op YouTube.

Het begint erop te lijken dat de opnames van The Marvels, de tweede Marvel-solofilm voor Brie Larson, op het punt staan om te beginnen.

De eerste film rond Captain Marvel hielp om het laatste deel van de Infinity Saga van Marvel Studios af te ronden en kwam in 2019 uit. Daarin leerden we hoe het personage aan haar krachten gekomen was. En nu werkt Nia DaCosta hard aan een vervolg, dat in november 2022 te zien moet zijn.

Snel beginnen
Larson heeft het sinds die film uitkwam heel druk gehad. Zo ontwikkelde ze een podcast waarin ze het samen met Jessie Ennis heeft over het leven en de popcultuur. En in 2020 begon ze tijdens de lockdown een YouTube-kanaal.

Daar vertelde ze wekelijks persoonlijke anekdotes, maakte ze livestreams met prominente gamers en ging ze in gesprek met activisten en beroemdheden.

In haar meest recente YouTube-video viert Larson niet alleen het succes van het kanaal - dat nu een jaar bestaat - maar laat ze ook weten dat ze er minder nadruk op gaat leggen. Ze moet weer meer focus leggen op haar acteerwerk. Het is een emotionele video, waarin ze lijkt te hinten op een productiestart van The Marvels.



De film The Marvels toont onder meer Kamala Khan (Ms. Marvel) en Monica Rambeau (Spectrum), die samen met Captain Marvel een schurk moeten aanpakken.

NieuwsFilm

meest populair