'Fast & Furious'-ster wil Denzel Washington, Matt Damon en Rihanna in deel 10/11

'Fast & Furious'-ster wil Denzel Washington, Matt Damon en Rihanna in deel 10/11

Helemaal onmogelijk klinkt het inmiddels niet meer...

Naarmate de Fast & Furious-films steeds groter en groter werden, namen ook de bekende namen van de gastspelers toe met sterren als Kurt Russel, Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Michael Rooker en recentelijk John Cena.

Met nog maar twee films in de hoofdsaga te gaan, heeft hoofdrolspeler Tyrese Gibson nu aangegeven welke sterren hij nog graag aan de familie toevoegt:

"Kom op, ten eerste moet Rihanna erin. Ik hou gewoon van haar pit, ze is sexy, een slechte meid en ik denk dat ze qua energie perfect zou zijn. Verder Matt Damon omdat hij deel uitmaakt van de Bourne-franchise en dat is ook eigendom van Universal".

"En het hoogtepunt voor mij zou zijn Denzel Washington, omdat hij de reden is dat ik ben begonnen met acteren. Hopelijk wordt één van die verzoeken werkelijkheid, maar het liefste natuurlijk alledrie"!

Hoe gek gaan ze het maken?
Gibsons opmerking dat Damon deel uitmaakt van Universal's Bourne-franchise en zich zo bij de FF-serie kan aansluiten, is het zoveelste voorbeeld van speculaties over mogelijke samensmeltingen.

Zo gonst het al van de geruchten over cross-overs met Jurassic World en Transformers en nu dus ook Jason Bourne. Momenteel draait Fast & Furious 9 in de bioscoop en deze gaat lekker.

NieuwsFilm

meest populair