'Loki' komt weer met een Young Avenger: Deze zijn er allemaal al in het Marvel-universum

'Loki' komt weer met een Young Avenger: Deze zijn er allemaal al in het Marvel-universum

Duidelijk is dat er druk naar iets opgebouwd wordt.

De serie Loki is in volle gang. Vandaag kijken we naar een interessant moment in de nieuwste aflevering, die weer bijdraagt aan de komst van de Young Avengers in het Marvel-universum.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

We kijken vandaag naar de wijze waarop de serie Loki een opzet is van de Young Avengers, een superheldenteam waar we steeds meer leden van zien debuteren in Phase 4 van Marvel Studios.

De Young Avengers
In de meest recente aflevering wordt Loki ogenschijnlijk gedood door een van de soldaten van de TVA, Ravonna Renslayer. Maar na de aftiteling komen we erachter dat hij in een andere dimensie terecht is gekomen, waar vier andere Loki Variants hem opwachten.

Het gaat om Old Loki, Boastful Loki, Kid Loki en Crocodile Loki. Die derde is natuurlijk een van de leden van de Young Avengers. Kid Loki is in de comics min of meer de God of Mischief, die gevangen zit in het lichaam van een jong kind, na zijn dood en reïncarnatie.

In het Marvel-universum is hij dan weer een Variant, die mogelijk ooit 'verwijderd' is door de Time Variance Authority. En daarmee is er nog een nieuwe Young Avenger geïntroduceerd. Wie nog meer?

De andere Young Avengers
Het Marvel-universum bouwt al enige tijd op naar de verschillende Young Avengers. Zo zien we straks Kate Bishop in de serie Hawkeye en debuteert Kamala Khan in de serie Ms. Marvel. Verder hebben we al Cassie Lang (Stature in de comics) en Iron Lad (Harley Keener) gezien.

Andere Young Avengers zijn America Chavez (die haar debuut maakt in Doctor Strange in the Multiverse of Madness), en Billy en Thomas (ofwel Wiccan en Speed), de tweeling van Scarlet Witch en Vision. Ook Eli Bradley was al te zien in de serie The Falcon and the Winter Soldier en wordt later Patriot.

NieuwsFilm

meest populair