'Fantastic Beasts 3' komt tegemoet aan de forse kritiek van fans

'Fantastic Beasts 3' komt tegemoet aan de forse kritiek van fans

Er wordt mogelijk iets aangepast in het verhaal.

Er staat veel druk op de derde Fantastic Beasts-film. Heel wat fans waren niet zo te spreken over The Crimes of Grindelwald, en achter de schermen is er ook nog heel wat drama geweest om te verwerken.

Niet alleen was The Crimes of Grindelwald de slechtst ontvangen en slechtst presterende film in de franchise, ook moest acteur Johnny Depp uiteindelijk vertrekken en is er nog altijd commentaar op maakster J.K. Rowling. Intussen werkt David Yates hard door aan de derde film.

Het verhaal gelekt?
Vandaag horen we nieuwe details over de film; althans, gaan er nieuwe geruchten over het plot. Dat zou naar het schijnt voortborduren op de onthulling dat Ezra Millers personage in feite niet Credence Barebone heette, maar Aurelius Dumbledore was.

Het was een vrij opmerkelijke onthulling, en ook meteen eentje die teruggedraaid schijnt te worden in de nieuwe Fantastic Beasts-film.

Volgens The Illuminerdi zal blijken dat Credence de zoon van Aberforth Dumbledore is. Dan is hij het neefje van Albus, terwijl hij tot nu toe neergezet leek te worden als de broer van Albus. Ook zou onthuld worden dat Aberforth een affaire zou hebben gehad met een vrouw die uiteindelijk zijn kind kreeg. Beiden zouden vervolgens door hem weggestuurd zijn.

Het is nu vooral de vraag of dit gerucht klopt, en als dat het geval is, of men dan niet in de val trapt waar Star Wars ook in viel met de ouders van Rey.

NieuwsFilm

meest populair