Deze 'Harry Potter'-ster wil in elk geval geen reboot of revival

Deze 'Harry Potter'-ster wil in elk geval geen reboot of revival

Wat klaar is, moet klaar blijven.

Een van de sterren van de Harry Potter-films wil niet dat er een revival of een reboot komt. Actrice Bonnie Wright ziet dat in elk geval niet zitten. Helaas voor haar lijkt het er niet op dat ze haar zin gaat krijgen.

HBO Max zet namelijk sowieso in op de franchise als een van zijn belangrijkste toevoegingen. En dus kunnen we verwachten dat er op z'n minst een televisieserie of een film uitkomt. Wat Wright betreft is dat niet nodig.

Geen reboot of revival
Wright speelde de rol van Ginny Weasley in de filmreeks. Ze vertelde tegenover People dat ze het niet ziet zitten om een reünie op te nemen in de franchise en dat vindt ze eigenlijk wel best (hoewel ze wel zegt van haar co-sterren te houden).

"Ik hoop heel erg dat ze het laten zoals het was," begon Wright. "Het voelt voor mij een beetje als een tijdcapsule. Als je die opent, en het verandert en alles voelt anders..."

"Natuurlijk mis ik het om Ginny te spelen. Maar ik vind het idee altijd wel mooi dat het allemaal beperkt is tot die zeven jaar in Hogwarts. En tegelijkertijd houd ik heel erg van die ervaring. En ik weer dat de productie het goed zou doen en wij allemaal ook. Het zou echt geweldig zijn."

NieuwsFilm

meest populair