Dit moest Marvel Studios aan Phase 4 veranderen door de coronapandemie

Dit moest Marvel Studios aan Phase 4 veranderen door de coronapandemie

Er veranderde toch iets aan Phase 4.

Het Marvel Studios maakt plannen voor meerdere jaren. Toen de coronapandemie uitbrak, kreeg de filmstudio te maken met een bijzondere situatie. Maar opmerkelijk genoeg bleven de plannen grotendeels ongewijzigd.

Wel moesten diverse producties stilgelegd worden, waardoor ook wat releases omgehusseld werden. Zodoende kwam de serie WandaVision uit voor The Falcon and the Winter Soldier. Maar er is meer veranderd.

Grote wijziging
Tijdens een recent interview met On The Red Carpet bij de première van Black Widow werd Marvel-baas Kevin Feige gevraagd hoeveel er veranderd werd door de coronapandemie. Hij onthulde dat er maar een ding echt veranderd werd.

"Er is een easter egg die oorspronkelijk eerst in Black Widow zou zitten en daarna in The Falcon and the Winter Soldier. En door de pandemie is dat het enige ding in onze Phase Four dat enigszins gewijzigd werd," aldus Feige.

"Dus voor fans die The Falcon and the Winter Soldier gezien hebben: er zit voor hen een easter egg in deze film."

Natuurlijk weten we ook al waar het dan om gaat. Let op: hier volgen SPOILERS. In The Falcon and the Winter Soldier maakt Julia Louis-Dreyfus namelijk haar debuut als Valentina Allegra de Fontaine.

NieuwsFilm

meest populair