'Transformers: Rise of the Beasts' krijgt 'Terminator 2' niveau actie

'Transformers: Rise of the Beasts' krijgt 'Terminator 2' niveau actie

Dat zijn behoorlijk grote woorden van regisseur Steven Caple Jr.

Transformers: Rise of the Beasts zal volgens de makers actiescenes bevatten die geïnspireerd zijn door die van Terminator 2: Judgment Day.

In het volgende deel in de franchise zien we hoe Autobots en Decepticons worden vergezeld door nieuwe facties als de Predacons, Maximals en Terrorcons. Ook maakt fanfavoriet Optimus Primal zijn debuut.

Steven Caple Jr., die eerder Creed II maakte, neemt de regie voor zijn rekening. De menselijke hoofdrollen zijn weggelegd voor Dominique Fishback en Anthony Ramos en Ron Perlman en Peter Cullen zullen te horen zijn als respectievelijk Optimus Primal en Optimus Prime.

Rise of the Beasts wordt de opvolger van Bumblebee, de film die zich afspeelde in de jaren '80 en door fans als een van de betere Transformers-films wordt gezien.

Dikke actie
Regisseur Caple Jr. liet tijdens een recent interview weten dat zijn actiescenes een stuk anders worden dan we gewend zijn van de Transformers-films. Hij noemde daarbij Terminator 2 als inspiratiebron:

"Ik denk dat je in deze film een echte reis zult maken. Terminator 2 is een klassieker. De zwaarte van het metaal speelt letterlijk een rol in die film. En dat is waar wij serieus naar kijken en willen laten meewegen in deze film. We willen er een klassiek avontuur op verschillende locaties van maken."

NieuwsFilm

meest populair