'Black Widow' lijkt zowaar nu al een vervolg te krijgen

'Black Widow' lijkt zowaar nu al een vervolg te krijgen

Regisseur Cate Shortland heeft in elk geval plannen.

Wat regisseur Cate Shortland betreft, is er nog genoeg materiaal overgebleven om Black Widow een vervolg te geven. Wie weet dat zoiets ook mogelijk zal zijn.

De vierde fase van het Marvel-universum krijgt dan eindelijk een solofilm voor het personage Black Widow. Daar moesten we zo'n elf jaar op wachten, maar geheel verdiend is het nu zover. We krijgen in de film te zien hoe Natasha Romanoff op de vlucht is nadat de Sokovia Accords getekend zijn, en te maken krijgt met haar roots. Ze moet de Red Room en het programma waar zij ooit in getraind werd, zien te stoppen.

Een vervolg maken
Hoe het er nu voor staat in het Marvel-universum, is er geen Natasha Romanoff meer. Zij offerde zichzelf op om het mogelijk te maken om Thanos voor eens en voor altijd te verslaan.

Normaliter verwachten fans van dit soort comic-franchises - geheel terecht - dat er meer films komen. Maar in het geval van Black Widow is dat gezien de status van Romanoff niet heel erg eenvoudig. Maar wat Cate Shortland betreft, is er wel iets mogelijk.

Tijdens een interview met Deadline vertelde zij het volgende: "Ik denk dat veel van deze meiden nog wel wat 'asses to kick' hebben." In andere woorden: er is nog genoeg verhaal over om te vertellen de komende tijd.

NieuwsFilm

meest populair