Niet Charlize Theron, maar [...] moet een eigen 'Fast & Furious'-spinoff krijgen

Niet Charlize Theron, maar [...] moet een eigen 'Fast & Furious'-spinoff krijgen

Eens of ben je inmiddels een beetje F&F moe?

Nu F9 opnieuw een hit blijkt te zijn, lijken de Fast & Furious-spinoffs klaar te staan om als paddenstoelen uit de grond te schieten. Het laatste gerucht ging dat de schurk Cipher (Charlize Theron) er eentje zou krijgen.

Maar dat is niet alles. De kemphanen Hobbs & Shaw krijgen binnenkort een tweede deel, ook Vin Diesel heeft al interesse getoond in een prequel rondom zijn personage Dominic Toretto en nu vertelt de spierbundel dat er tevens gewerkt wordt aan een film rondom Magdalena Shaw a.k.a. Queenie van Helen Mirren.

Magdalena Shaw verscheen voor het eerst in The Fate Of The Furious (2017) en is de moeder van Deckard (Jason Statham), Owen (Luke Evans) en Hattie (Vanessa Kirby).

Ze wordt in F9 gevonden door Dom tijdens een juwelenroof in Europa terwijl hij informatie zoekt over zijn broer, en nadat ze hem als onwillige partner heeft gestrikt, steelt ze een luxe auto en toont ze haar gratie en vaardigheid achter het stuur.

Dom is duidelijk onder de indruk van haar rijvaardigheid, de manier waarop ze hem de baas is en hoe ze de autoriteiten met groot gemak blijft ontwijken.

Tijd voor de meiden
Een verhaal over hoe Queenie in haar vroege dagen dit criminele meesterbrein werd, kan leuk zijn en in de sfeer van James Bond meer details over haar verleden (met een jongere actrice in flashbacks) onthullen, bijvoorbeeld wie haar 3 kinderen heeft verwekt.

Daarnaast is Queenie met haar ervaring, expertise en leiderschap een stuk interessanter dan de eendimensionale Cipher en dus de perfecte kandidate om de all-women-spinoff te leiden die naar verluid ook in de maak is.

NieuwsFilm

meest populair