Zack Snyder maakt een soort 'Star Wars'-film voor Netflix

Zack Snyder maakt een soort 'Star Wars'-film voor Netflix

De Justice League-regisseur opnieuw op streaming aan de bak.

Na zijn DC-avontuur met Warner Bros. heeft regisseur Zack Snyder grote plannen met Netflix. Na de zombiefilm Army of the Dead en de toekomstige anime Army of the Dead: Lost Vegas en live action-serie Twilight of the Gods gaat Snyder een soort van Star Wars-film maken dat een groots universum moet gaan brengen naar de streamingreus.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Snyder aan de slag gaat met en sci-fi fantasyfilm Rebel Moon. Snyder zal ook het script schrijven, samen met Army of the Dead-schrijver Shay Hatten en 300 schrijver Kurt Johnstad.

Soort Star Wars-film
De film gaat over een vreedzame kolonie aan de rand van de Melkweg die wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heerser genaamd Balisarius. De wanhopige mensen sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden op pad om krijgers van naburige planeten te vinden om tegenstand te bieden.

"Ik groeide op als een Akira Kurosawa-fan, een Star Wars-fan," zei Snyder. "Ik heb een enorme liefde voor sci-fi en avontuur. Ik hoop dat dit ook een groot merk wordt en een universum dat kan worden uitgebreid. Ik ben hier al zo lang mee bezig, het project staat al goed in de steigers."



NieuwsFilm

meest populair