Gerucht: Marvel Studios zoekt volledig divers team voor 'Fantastic Four'

Gerucht: Marvel Studios zoekt volledig divers team voor 'Fantastic Four'

De First Family van Marvel Studios wordt een mooie toevoeging.

Goed, we nemen dit nieuws maar met een korrel zout, maar toch. Marvel Studios schijnt te zoeken naar een hele rits diverse acteurs voor de rollen van Sue, Johnny, Ben en Reed in de aanstaande reboot van The Fantastic Four.

Marvel-baas Kevin Feige liet recent weten dat het nog wel even gaat duren voordat we officieel nieuws krijgen over de film. Dat wil tegelijk niet zeggen dat Marvel en Disney niet al nadenken over de acteurs voor de hoofdrollen.

Diverse cast
Voor fans geldt al jaren dat John Krasinski en Emily Blunt de favorieten voor de rol zijn. Maar Marvel zou volgens FandomWire naar een diverse cast zoeken voor de teamleden en zij passen dan niet binnen de plannen.

"Ze zoeken specifiek naar mensen van kleur. Ze willen ook dat dit team jonger is, tussen de 20 en 30 jaar oud. Het plan is om Sue en Johnny als broer en zus te bewaren met dezelfde etniciteit, maar staan ervoor open om alle etniciteiten te mixen in de casting van deze familie. Dus Human Torch en Invisible Woman zouden Latino kunnen zijn en Mr. Fantastic Zwart of Aziatisch. Ze staan overal voor open."

De nieuwe film wordt gemaakt door Jon Watts.

NieuwsFilm

meest populair