'Thor: Love and Thunder' slaat nergens op

'Thor: Love and Thunder' slaat nergens op

Marvel-regisseur Taika Waititi over zijn nieuwe film.

Regisseur Taika Waititi zegt dat Thor: Love and Thunder, zijn tweede Marvel-film, "nergens op moet slaan". De regisseur brengt hiermee duidelijk weer zijn unieke humor naar het Marvel-universum en vermoedelijk weer een heerlijk bombastisch en levendig geheel.

In de film volgen we weer Thor en Valkyrie, evenals de Guardians of the Galaxy (in elk geval aan het begin van de film). En we krijgen Jane Foster weer te zien, voor het eerst sinds 2013. Daarvoor keert actrice Natalie Portman terug. Zij krijgt dit keer weer superkrachten en dat is hard nodig, want Thor en z'n maten krijgen te maken met Gorr the God Butcher.

Nergens op slaan
Tijdens een interview met Empire Magazine vertelde Waititi dat hij het heel bijzonder vindt dat hij de film mag maken. Als je kijkt naar de elementen die 'm vormen, "zou het niet logisch moeten zijn".

De belachelijkheid van z'n film is zelfs zo erg, dat hij misschien wel nooit meer mag werken als dit eenmaal te zien is, grapte hij:

"Ik heb echt heel wat gestoorde shit gedaan in mijn leven. Maar dit is verreweg de meest gestoorde film die ik ooit gemaakt heb. Als je alle elementen van deze film opschrijft, is het gewoon niet logisch. Het is bijna alsof dit gewoon niet gemaakt had moeten worden. Als je een ruimte binnen zou lopen en zou zeggen: 'Ik wil dit en dat'. Wie zit erin? 'Deze mensen.' Hoe ga je het noemen? 'Love and Thunder'. Ik bedoel, dan zou je nooit meer werken. En misschien overkomt mij dat hierna wel."

NieuwsFilm

meest populair