Het Marvel-universum krijgt mogelijk de Russische versie van de Avengers

Het Marvel-universum krijgt mogelijk de Russische versie van de Avengers

De Winter Guard zou naar het MCU moeten komen.

Nu Black Widow eindelijk in de bioscoop draait, nemen we niet alleen afscheid van Scarlett Johansson's titelpersonage, ook leren we heel wat nieuwe personages kennen. En wie weet bouwen die op naar toekomstige films in het universum.

Een van de nieuwste toevoegingen aan de franchise vinden we in de Red Guardian van acteur David Harbour. Zijn debuut legt de basis voor een machtig superheldenteam dat bekend staat als de Winter Guard.

Russische Avengers
In de Marvel-comics zijn de Winter Guard zo'n beetje het Russische antwoord op de Avengers. Regelmatig kwamen de teams zelfs tegenover elkaar te staan, met name als de Avengers hun gebied betraden.

Wat acteur David Harbour betreft, zien we straks al die personages in het MCU. "Ja, ik weet heel veel van die kerels, van Sputnik, Crimson Dynamo en Ursa. En ik denk dat als je goed oplet bij de film, je zal zien dat er heel wat van in zit."

Hij denkt dan ook dat het goed mogelijk is om het team toe te voegen aan het Marvel-universum. "Deze mannen hebben heel wat directe parallellen met alle Avengers, van Iron Man tot Captain America en de Hulk. Ik zou het geweldig vinden om ze te zien en te kijken hoe dat werkt in een groter geheel."

NieuwsFilm

meest populair