Marvel Studios cast een nieuwe Iron Man voor 'What If...'

Marvel Studios cast een nieuwe Iron Man voor 'What If...'

Marvel heeft afscheid genomen van Robert Downey Jr.

De eerste trailer van Marvel-serie What If...? was deze week voor het eerst te zien. En hoewel het een opwindende trailer voor een bijzondere animatieserie was, onthulde die ook een teleurstelling voor de fans.

Robert Downey Jr. keert namelijk niet terug om de stem van Iron Man te verzorgen voor de serie. Daarmee komt er een nieuwe acteur om de iconische rol van Iron Man in te spreken.

Nieuwe Iron Man
De trailer begint met een geanimeerde versie van de opening van Iron Man (2008). Tony Stark wordt op dat moment ontvoerd door terroristen. Maar voor de verandering wordt hij gered door Erik Killmonger. En Michael B. Jordan verzorgt de stem van Killmonger, net als in de film waarin hij te zien was.

De serie brengt meer Marvel-acteurs terug, dus de hoop van sommige fans was dat ook Robert Downey Jr. te horen zou zijn.

Maar nu blijkt dat dit niet het geval zal zijn, en daarmee wordt de kans ook steeds kleiner dat Robert Downey Jr. op de een of andere manier toch weer terug zal keren in het Marvel-universum. Zo wordt gespeculeerd dat Ironheart het personage terugbrengt als AI-assistent.

NieuwsFilm

meest populair