'Barbie'-film met Margot Robbie wordt officieel gemaakt!

'Barbie'-film met Margot Robbie wordt officieel gemaakt!

Er is ook een getalenteerde regisseur gevonden voor de speelgoedverfilming.

Het was al een tijdje bekend dat er een Barbie-film moet komen met Margot Robbie, maar nu is ook echt officieel het groene licht gegeven voor de film. Daarnaast heeft Robbie onthuld dat de getalenteerde Greta Gerwig de film zal regisseren.

Gerwig zou eerder alleen het script schrijven samen met haar partner Noah Baumbach, maar tijdens een interview met Vogue liet Robbie op nonchalante wijze vallen dat Gerwig zal regisseren:

"Er komt heel wat kijken bij een bekend product als Barbie. En er zijn behoorlijk wat nostalgische gevoelens rondom de poppen.

Maar daarnaast zijn er ook een hele hoop manieren waarop je dit project kan benaderen. De meeste mensen hebben direct een voorstelling van hoe een Barbie-film eruit zal zien. Maar als je dan hoort dat Greta Gerwig schrijft én regisseert, zullen mensen daar heel anders over denken..."

Details over de plot van Barbie worden nog geheimgehouden, maar wel weten we dat de opnames ergens in 2022 moeten beginnen. Gerwig en Baumbach ronden namelijk eerst hun huidige project, White Noise af. Het lijkt er dan ook op dat we Barbie pas in 2023 kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair