'X-Men' ster January Jones deelt haar borsten op super gewaagde Insta-foto

'X-Men' ster January Jones deelt haar borsten op super gewaagde Insta-foto

Die durft! Zit misschien haar carrière een beetje in het slop?

Actrice January Jones ken je vooral van haar rollen in de Marvel-film X-Men: First Class en de tv-serie Mad Men. Maar als je haar laatste foto op op Instagram ziet vraag je jezelf af of haar carrière een beetje in het slop zit.

Als onderschrift heeft January erbij geschreven: This post will self destruct in 5, 4, 3, 2... Nou 'ontploft' is de foto zeker want deze heeft binnen 10 uur al meer dan 115.000 likes te pakken.

Al eerder waren er geruchten, o.a verspreid door de The National Enquirer, dat January opvallende foto's van zichzelf met een flink decolleté op Instagram deelt om zo meer de aandacht op zichzelf te vestigen. Uiteraard met de hoop om vervolgens meer rollen in films en series te kunnen bemachtigen.

Carrière
Toegegeven, als we zo even snel op de IMDB kijken houd het niet over qua nieuwe filmrollen. Het zijn toch vooral TV-series waar January de laatste jaren in te zien is geweest.

Maar er gloort hoop voor haar! Momenteel heeft ze wel een (hoofd?)rol in de aankomende film God Is a Bullet. Laten we hopen dat dit weer een voorbode is van meer January Jones op het witte doek.


Wil je de uitdagende foto van de 43-jarige January Jones bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair