James Bond-franchise gaat volgens de makers een cruciale tijd tegemoet: gaat dat wel goedkomen?

James Bond-franchise gaat volgens de makers een cruciale tijd tegemoet: gaat dat wel goedkomen?

De franchise gaat zich 'maken' of 'breken'.

De producenten van de James Bond-franchise zeggen dat de franchise zich op een "kritische kruising" bevindt na het vertrek van acteur Daniel Craig. Die vertrekt zodra No Time to Die eindelijk te zien is.

De franchise bereidt zich voor op roerige tijden. Niet alleen krijgen we een nieuw gezicht, dus een nieuwe James Bond, ook wordt er druk gekeken naar de consequenties van de overname van MGM door Amazon (als die doorgaat). En dat maakt dat de franchise een moeilijke tijd tegemoet zou kunnen gaan.

Kritisch kruispunt
Barbara Broccoli en Michael Wilson, die de films al jaren maken als producenten, stellen dat de franchise een zware tijd tegemoet gaat.

De rol van James Bond ligt binnenkort voor 't oprapen en dat betekent dat er een perfecte vervanger gevonden moet worden. De twee gaven een statement vrij hierover:

"[MGM-bazen] Mike en Pam begrijpen dat we ons op een kritische kruising bevinden en dat het voortduren van het succes van de James Bond-franchise ervan afhangt of wij de volgende iteratie goed krijgen en geven ons daarvoor alle steun die we nodig hebben."

NieuwsFilm

meest populair