Stephen King's 'Pet Sematary'-prequel vindt weer nieuwe castleden

Stephen King's 'Pet Sematary'-prequel vindt weer nieuwe castleden

Langzaamaan komt alles bij elkaar voor deze Stephen King-film.

De nieuwe Pet Sematary-film, een Paramount+ Original en prequel op het klassieke verhaal van schrijver Stephen King, heeft vier nieuwe toevoegingen gedaan aan zijn cast. Het is niet bekend welke personages zij gaan spelen.

Nieuw in de cast zijn de volgende vier acteurs: Jack Mulhern, Forrest Goodluck, Natalie Alyn Lind en nieuwkomer Isabella Star LaBlanc. Ze voegen zich bij acteur Jackson White als Jud Crandall. En doen dat mooi op tijd, want de opnames beginnen in augustus.

Weinig bekend
Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe film. Maar het feit dat Jackson White een jonge Jud Crandall zal spelen zegt al heel veel.

Lezers van het boek van Stephen King en fans van de films, zullen weten dat Crandall de oude buurman van de Creed-familie is. White speelt een jongere versie van het personage, waarmee we dus vermoedelijk gaan zien hoeveel meer hij weet dan hij deed voorkomen.

Crandall onthulde in het boek het verhaal van Timmy Baterman, een man die om het leven kwam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn vader liet hem begraven in "zure grond", en Baterman keerde terug tot leven.

Vervolgens terroriseerde hij mensen, precies als de dieren die terugkwamen dat deden. Uiteindelijk moest zijn vader Timmy opnieuw doden. Het verhaal van Crandall leidt tot een klassieke zin: "soms is dood beter".

NieuwsFilm

meest populair