Marvel Studios lijkt op te bouwen naar schurkenteam de Dark Avengers

Marvel Studios lijkt op te bouwen naar schurkenteam de Dark Avengers

Marvel Studios lijkt zijn universum behoorlijk uit te breiden.

Beetje bij beetje lijkt het Marvel-universum een team vol antihelden op te bouwen. In de serie The Falcon and the Winter Soldier ontmoetten we al US Agent (Wyatt Russell), een duistere versie van Captain America. En de film Black Widow lijkt nog een lid op te bouwen.

In dit artikel bevinden zich spoilers voor Black Widow, dus lees alleen verder als je je geen zorgen maakt om SPOILERS.

In The Falcon and the Winter Soldier ontdekken we dat Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) druk bezig is met het opbouwen van een team. Waarom precies legt ze niet uit, maar US Agent voegt zich in elk geval bij haar. En nu is er nog een mogelijke toevoeging aan dat team.

De Dark Avengers
In de film Black Widow zien we Fontaine namelijk weer. Na de dood van Natasha Romanoff bezoekt het personage Yelena Belova (Florence Pugh) haar graf. Daar bezoekt Fontaine het personage en geeft ze haar een opdracht: Clint Barton doden.

Daarmee zijn er alvast twee Dark Avengers opgebouwd en heeft Fontaine er nog een stuk of zes te gaan.

In de comics ontmoetten we het team pas in 2009, en kregen we gedurende vier jaar hun verhalen te zien.

Het team werd samengesteld door Norman osborn en omvatte onder meer Captain Marvel (Noh-Varr), Ms. Marvel (Moonstone), Venom (Mac Gargan/Scorpion), Hawkeye (Bullseye), Wolverine (Daken), Sentry en Ares. Osborn combineerde Captain America en Iron Man tot Iron Patriot, een harnas dat hij zelf droeg.

Interessant is natuurlijk dat Black Widow ook al de terugkeer van Thunderbolt Ross (William Hurt) omvat. Zou Fontaine dan ook met hem samenwerken? Duidelijk is dat men opbouwt naar meer!

NieuwsFilm

meest populair