'Black Widow'-ster David Harbour hoopt terug te mogen keren als Red Guardian

'Black Widow'-ster David Harbour hoopt terug te mogen keren als Red Guardian

Hij heeft er al gesprekken over gevoerd maar nog niks concreets.

Scarlett Johansson kreeg met Black Widow dan eindelijk haar eigen solo-film, maar ze staat er niet geheel alleen voor. Zo krijgt ze in de film hulp van andere superhelden, waaronder ook Red Guardian. David Harbour speelt dit personage en heeft nu duidelijk de smaak te pakken, aangezien hij terug wil keren in andere Marvel-projecten.

Harbour, o.a. bekend van recente projecten zoals Extraction en de serie Stranger Things, liet zich er tijdens een recent interview over uit. Marvel staat er namelijk om bekend lange contracten aan te bieden, maar dat was niet het geval voor Harbour. Toch zou hij maar wat graag terug willen keren.

Reactie
Zo zegt de acteur: ''We hebben er nog niet echt serieuze gespreken over gevoerd, aangezien we ons wilde concentreren op Black Widow. Marvel is ook druk bezig. Er zijn zoveel projecten waar ze op dit moment aan werken...''

''Binnenkort komt The Eternals eraan en daar wordt enorm veel tijd en energie ingestoken. Toch hebben we het al kort gehad over een mogelijke terugkeer en snel gehad over wat mogelijk is. Ik hoop dat het ervan komt, maar we zullen even moeten wachten''.

Hopen jullie dat Harbour terugkeert als Red Guardian?

NieuwsFilm

meest populair