Originele 'Blade'-acteur denkt dat Mahershala Ali het geweldig gaat doen

Originele 'Blade'-acteur denkt dat Mahershala Ali het geweldig gaat doen

Stephen Dorff heeft vertrouwen in zijn collega en vriend.

Het is nu al een hele tijd bekend dat Mahershala Ali de nieuwe Blade zal spelen. De tweevoudige Oscar winnaar neemt dus het stokje over van Wesley Snipes, iets waar niet iedereen het mee eens was. Acteur Stephen Dorff laat zich er nu eveneens over uit.

Ondanks het feit dat Ali een geweldige acteur is en in recente jaren hoge ogen wist te gooien met films als Moonlight en Green Book, vinden sommige fans dat Snipes gewoon Blade is. Hij speelde de gelijknamige vampierjager in 3 films. Dorff speelde ook een belangrijke rol, namelijk die van de villain Deacon Frost. Hij denkt dat Ali dé perfecte keuze is.

Reactie
Dorff, eveneens bekend van het derde True Detective-seizoen, waarin hij naast Ali zelf is te zien, liet zich recentelijk nog zeer negatief uit over Marvel's Black Widow. Hij kijkt wel echter uit naar de nieuwe Blade.

Zo zegt Dorff: ''Mahershala gaat het uitstekend gaat doen. Natuurlijk heb je ook een sterk script nodig en een goede regisseur om ervoor te zorgen dat het personage goed uit de verf komt en ik weet niet wat Marvel wil doen met Blade. Maar ik weet wel Mahershala een fantastische acteur is en dat deze rol hem op het lijf is geschreven''.

Plan
Zoals Dorff het al zelf zegt, er is tot dusverre nog maar tamelijk weinig bekend over het project. Stacy-Osei-Kuffour, o.a. bekend van de serie Watchmen, zal het script verzorgen. Op dit moment is Marvel in gesprek met meerdere regisseurs, in de hoop snel iemand te vinden, zodat de opanmes over precies een jaar van start kunnen gaan.

NieuwsFilm

meest populair