Vergeten 'Blade'-acteur noemt 'Black Widow' een "grote rotzooi"

Vergeten 'Blade'-acteur noemt 'Black Widow' een "grote rotzooi"

Stephen Dorff (wie kent hem nog?) heeft ook een mening...

Stephen Dorff (47) was ooit een grote ster dankzij de megahit Blade (1998) waarin hij oppervampier Deacon Frost vertolkte. De laatste jaren verschijnt hij amper nog in grote bekende titels, maar laat hij wel hier en daar van zich horen.

In een interview met THE INDEPENDENT nam hij geen blad voor de mond toen hem werd gevraagd naar de staat van Hollywood op dit moment en vooral Marvel moest het daarbij ontgelden.

Zo legt de acteur uit dat er een reden is dat we hem al een tijdje niet meer hebben gezien: "Ik haat die films en ik wil daar nooit in. Echt niet. Ik wacht op die jonge regisseur die de volgende Kubrick wordt en in plaats daarvan zal ik voor hem optreden".

Black Widow
Vervolgens was het nieuwste hoofdstuk in het MCU aan de beurt, Black Widow. Daar blijkt Dorff al helemaal geen fan van te zijn en hoewel de eerste recensies positief zijn, wist hij enkel na het zien van de trailers al genoeg:

"Het is de meest gênante puinhoop die ik ooit heb aanschouwd. Het ziet eruit als een slechte videogame. Ik schaam me voor Scarlett. Ik weet zeker dat ze er vijf, zes, zeven miljoen dollar voor heeft gekregen, maar ik schaam me voor haar".

NieuwsFilm

meest populair