Scarlett Johansson over speciaal 'Black Widow'-script dat werd afgewezen

Scarlett Johansson over speciaal 'Black Widow'-script dat werd afgewezen

De grote Marvel-baas vond het niet goed genoeg.

Al jarenlang werd er gesproken over een Black Widow-solo-film en deze is er nu dan eindelijk. Tijdens een recent interview laat Scarlett Johansson weten dat er al eerder een idee was voor een film rondom haar personage, maar hier ging Kevin Feige niet mee akkoord.

In Black Widow, van regisseuse Cate Shortland, krijgt de Russische heldin eindelijk een degelijk achtergrondverhaal, waarin we meer inzicht krijgen in haar gedachten en beweegredenen.

De film speelt zich af net nadat Natasha Romanoff het Sokovia-akkoord heeft geschonden en op de vlucht moet, maar tegelijkertijd neemt ze het op tegen de schurk Task Master. Toch had de film heel anders uit kunnen zien.

Andere versie
Zo zegt Johansson: ''Een tijd terug kwamen we met een heel ander idee, namelijk een waarin Florence Pugh's Yelena min of meer de schurk is. Zij wil namelijk Romanoff's plaats veroveren, dus we moeten het tegen elkaar opnemen''.

''In de eerste instantie zei ik: 'Hier kan ik niks mee'. Maar we werkten er toch aan en het was echt existentieel maar wel ietwat vreemd. We hadden het erover met Kevin Feige, maar hij lachte het weg en zei dat hij hier niet veel mee kon. Het was misschien een vreemd script maar ik vond het wel gaaf, ik had er graag aan gewerkt''.

Ook al zal dan wel nooit meer van deze film komen, de kans lijkt wel tamelijk groot dat Pugh in toekomstige projecten wel het stokje van Johansson over gaat nemen, die nu afscheid lijkt te nemen van Marvel

NieuwsFilm

meest populair