Kate Hudson in bikini op sensuele Insta-foto

Kate Hudson in bikini op sensuele Insta-foto

Het schijnt dat een cocktail altijd in kleur moet matchen met je bikini!

Volgens Kate Hudson moet je cocktail altijd de kleur matchen van je bikini anders doe je het 'verkeerd'. Althans dat schrijft deze knappe actrice bij haar meest recente posting op Instagram!

Kate Hudson (1979) is een beroemde Amerikaanse actrice. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar glansrol in Almost Famous (2000). Voor die film won ze een Golden Globe en kreeg tevens een nominatie voor een Oscar. Zulke grote prijzen winnen is uiteraard maar weinig actrices gegeven.

Andere films waarin je Kate misschien wel eens hebt ziet schitteren zijn How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), Bride Wars (2009) en Deepwater Horizon (2016).

Social media
Maar naast acteren, het schrijven van boeken en het ontwerpen van kleding is Kate ook een enthousiast gebruiker van social Media. Deze dame heeft maar liefst 13.6 miljoen volgers op haar Instagram account.

En uiteraard moet je de fans zo nu en dan wel wat leuks laten zien! Dat moet Kate ook gedacht hebben als we naar de laatste foto kijken die ze heet gedeeld.

We zien haar in een sensuele oranje bikini en een groot glas vodka op een duidelijk zonnig locatie.


Wil je deze foto van de 42-jarige Kate Hudson bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair