Waarom wordt Natasha Romanoff in 'Black Widow' niet bijgestaan door andere Avengers?

Waarom wordt Natasha Romanoff in 'Black Widow' niet bijgestaan door andere Avengers?

Regisseuse Cate Shortland geeft antwoord op de vraag.

Black Widow is op dit moment te zien en weet het goed te doen. Toch vragen sommige fans zich af waarom andere Avengers Natasha Romanoff niet bijstaan in de film. Nu laat Cate Shortland zich hier over uit.

Voor de film deed het gerucht de ronde dat Scarlett Johansson's Black Widow kon rekenen op de hulp van andere Avengers, maar ondanks het feit dat ze wordt geholpen door nieuwe superhelden zoals Red Guardian, duikt geen enkele Avenger in de film op.

De reden
Tijdens een recent interview liet Shorland weten er een gesprek over gevoerd te hebben met Marvel-baas Kevin Feige. Zo werd Iron Man/Tony Stark gelinkt aan het project, maar daar kwam het niet van. Nu zegt de regisseuse waarom.

''In het begin hebben we natuurlijk veel gesprekken over de film gehad, dus ook of andere bekende gezichten in de film te zien zouden zijn'' begint Shortland.

''Uiteindelijk besloten we het niet te doen. Kevin legde het mij perfect uit: 'Ze heeft de jongens niet nodig'. En daar heeft hij gelijk in. We willen niet doen alsof ze echt hulp nodig heeft. We willen haar 'alleen laten staan' en dat doet ze ook. Ze lost haar eigen problemen op''.

NieuwsFilm

meest populair