Marvel-baas legt uit: komt Venom naar het Marvel-universum of toch niet?

Marvel-baas legt uit: komt Venom naar het Marvel-universum of toch niet?

Hij licht een tipje van de sluier op.

De afgelopen jaren zijn er heel wat overeenkomsten gesloten tussen Disney en Sony Pictures. Daardoor kon Marvel Studios gebruik maken van een aantal van de Spider-Man personages waar de rechten van in handen zijn van Sony.

Marvel-baas Kevin Feige sluit tijdens een nieuw interview niet uit dat we dit vaker gaan zien gebeuren. Hij denkt dat het prima mogelijk is dat Venom bijvoorbeeld in het Marvel Cinematic Universe zijn debuut maakt op een zeker moment.

Venom in het MCU?
Tijdens een interview met Rotten Tomatoes ging Marvel-baas Kevin Feige op een hele rits zaken in rond zijn filmbedrijf.

Feige werkt al sinds 2008 aan het Marvel-universum mee en wordt veelal gezien als de architect van het gigantische succes van de filmfranchise.

"Ik wil het natuurlijk niet over geruchten of speculatie over wat wel of niet zou kunnen gebeuren hebben, aangezien het gaat om personages die Marvel Studios nog niet naar het witte doek gebracht heeft," aldus Feige.

"Maar ik zal wel zeggen wat ik altijd heb gezegd, en iets is dat al twintig jaar geldt voor Marvel: ik wijs niets af. Ik sluit niets volledig uit. Wanneer en hoe en waar valt nog te bezien. Elk gerucht dat je online leest zou altijd ergens tussen morgen en nooit uit kunnen komen."

NieuwsFilm

meest populair