Jennifer Hoffman showt haar killer-body in bikini

Jennifer Hoffman showt haar killer-body in bikini

Deze foto brengt herinneringen naar boven van Ursula Andress!

Fans van Jennifer Hoffman zullen vandaag even gedacht hebben of deze Nederlands actrice solliciteert naar een rol in een volgende 'James Bond'-film. We zien de knappe blondine op Instagram poseren in een wit badpak dat sterk doet denken aan het badpak dat Ursula Andress draagt in Dr. No uit 1962!

Eerlijk is eerlijk, dit is zéér waarschijnlijk geen recente foto. Jennifer plaatst bij haar foto ook de hashtag #weleentijdjeterug. Maar dan vragen wij ons af, hoe lang terug? Want zeg nou eerlijk, dit ziet er toch uit als de volgende bondgirl?

Als atrice kennen we Jennifer o.a van de TV-serie Random Shit te zien op Videoland. Maar daarvoor was ze ook in onder meer Sophie's Web, Toren C en Gooische Frieten te bewonderen. Bekende films van deze in Gouda geboren actrice zijn o.a Dummie de Mummie en Hartenstrijd.

Momenteel is Jennifer echter te zien zijn in Luizenmoeder - De Film. Misschien wel de rol waar de meeste mensen haar van kennen. Hierin speelt ze Hannah, de bezorgde moeder die vaak in opperste verbazing is over de gang van zaken op de basisschool van haar dochter. Ook de meeste ouders lijkt ze niet allemaal even normaal te vinden.

Maar terug naar de foto! Jennifer schrijft er nog bij:

In mijn story een verhaal over wormenpoep, dus hier een foto om de balans weer te recht te trekken.

Daar kunnen we weinig chocola van maken. Maar wat maakt het uit, dit zijn uiteraard zeer spannende plaatjes voor de (mannelijke?) fans!


Wil je Jennifer als bondgirl in biknini zien? Bekijk deze foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair