Deze cultheld wil een rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Deze cultheld wil een rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

William Shatner weet al zeker hoe dat eruit gaat zien.

We weten al jaren dat Star Wars-legende Mark Hamill ooit sprak met regisseur James Gunn over een cameo in zijn Guardians of the Galaxy-franchise. Concreet is daar nog niets over bekend, maar wie weet kan het wel ooit gebeuren.

Maar naast Gunn is er nog een legende van de science fiction die het wel ziet zitten om in Guardians of the Galaxy Vol. 3 te spelen. Niemand minder dan icoon William Shatner wil wel.

Een cameo
Shatner sprak met Express en werd gevraagd of hij naast Hamill te zien zou willen zijn in een Guardians of the Galaxy-film. Hij heeft namelijk de laatste jaren een leuke rivaliteit en vriendschap ontwikkeld met Hamill op sociale media.

En daar had Shatner, die we natuurlijk met name kennen als James T. Kirk uit Star Trek, een heerlijk gevat antwoord op: "Natuurlijk! Ik heb het universum vele malen beschermd." (Goed, in het Engels pakt die grap natuurlijk beter uit: [i]"Yeah! I've guarded the galaxy many times".)

De acteur is inmiddels 90 jaar oud, dus mocht hij zo'n rol willen spelen, moet hij mogelijk wel haast maken. Ruimte is er zeker, want Sylvester Stallone en David Hasselhoff kregen ook al eens een cameo.

De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaan dit jaar van start. De release vindt plaats in mei 2023.

NieuwsFilm

meest populair