Eerste recensies 'Space Jam: A New Legacy': De moeite van het kijken waard?

Eerste recensies 'Space Jam: A New Legacy': De moeite van het kijken waard?

We zetten de eerste recensies van de nieuwe Space Jam-film op een rij.

De eerste recensies van Space Jam: A New Legacy zijn binnen. De film heeft ditmaal een hoofdrol voor LeBron James, die net als voorganger Michael Jordan te maken krijgt met de Looney Tunes en hen moet helpen een sportwedstrijd moet winnen. Ditmaal is er ook een persoonlijk belang, want hij moet zijn kind zien te redden.

In de film wordt LeBron's zoon Dom namelijk gevangen in een digitale ruimte door een losgeslagen kunstmatige intelligentie. Samen met Bugs, Lola Bunny en de hele bende van Looney Tunes, moet LeBron een basketbalwedstrijd zien te winnen van een hele rits professionele sterren. Daarbij passeert de film door heel wat Warner Bros.-eigendommen en precies dat lijkt niet heel goed te vallen bij de critici.

De recensies
Goed, we zetten in dit artikel een aantal recensies voor je op een rij.

Slant Magazine: "De film is een dunnetjes verhuld excuus voor Warner Bros. om verschillende auteursrechten te vernieuwen en rond te paraderen."

News AU: "Het is moeilijk om niet het gevoel te krijgen dat je gedurende twee uur in de natte droom van een Warner Bros.-marketingmedewerker zwemt."

ComicBook Debate: "Space Jam: A New Legacy is een leuke en opwindende opfrissing van de oorspronkelijke looney basketbalfilm. Met een charmante performante van LeBron James, een multiversum aan WB-personages om te verkennen en de Tunes op het best van hun kunnen, is de film voor iedereen een genot."

The Only Critic: "In essentie een twee uur durende reclame voor het Warner Bros. conglomeraat. Space Jam: A New Legacy brengt zakelijke synergie en product placement naar een heel nieuw niveau."

Nerd Reactor: "Space Jam: A New Legacy is van begin tot eind een groot genot, van de vele WB-filmreferenties en de NBA-verrassingen tot de heerlijke Looney Tunes-personages."

NieuwsFilm

meest populair