Eerste foto van Phoebe Waller-Bridge op 'Indiana Jones 5' set

Eerste foto van Phoebe Waller-Bridge op 'Indiana Jones 5' set

Een tijdlijn die zich afspeelt in de jaren zestig?

De 36-jarige Phoebe Waller-Bridge wist hoge ogen te gooien in de sterk onthaalde series Fleabag en Killing Eve. Mede dankzij deze sterke prestaties wist zij een rol te scoren in de nieuwe Indiana Jones-film. Nu krijgen we een eerste glimp te zien van haar personage.

Waller-Bridge werd namelijk gespot op de set, waarop ze een jaren zestig look draagt. Het gerucht doet dan ook de ronde dat de scenes rondom haar personage zich zullen afspelen in dit tijdperk. De foto geeft verder maar weinig weg, aangezien deze niet is gemaakt tijdens de opnames. Wel staat er op de achtergrond een oude taxi. Het kiekje is HIER te zien.

Wat te verwachten
Al eerder kwam het nieuws naar buiten dat enkele shops in Glasgow (waar een deel van Indiana Jones 5 wordt opgenomen) eruit zien zoals New York winkels eind jaren zestig. Sommige fans gaan er dus van uit dat er een scene in de film zal zitten rondom de ticker tape parade in 1969, wanneer de Apollo 11 astronauten van hun reis naar de maan terugkeren.

Natuurlijk worden er altijd veel geruchten rond een blockbuster van deze grootte de wereld in geholpen, maar recentelijk werd ook nog gemeld dat een 'CGI'-Harrison Ford in de film te zien zal zijn, om zo een jongere Indiana Jones te kunnen creëren voor scenes die zich in het verleden afspelen.

We zullen hoe dan ook toch nog even moeten wachten op de film, aangezien de 79-jarige Ford zich eind vorige maand verwondde op de set, waardoor het project flinke vertraging opgelopen lijkt te hebben.

NieuwsFilm

meest populair