Humphrey Bogart's zoon haalt uit naar 'Jungle Cruise'

Humphrey Bogart's zoon haalt uit naar 'Jungle Cruise'

Vergelijk de nieuwe Disney-film niet met de klassieker van zijn vader.

De zoon van de legendarische acteur Humprey Bogart heeft zich negatief uitgelaten over de nieuwe film Jungle Cruise. Disney vergeleek hun pretparkattractieverfilming namelijk met Bogart's klassieker The African Queen (en hebben zich hier ook flink door laten inspireren), maar dit gaat volgens Stephen Bogart te ver.

Zo zegt Stephen: ''Ik ken Dwayne 'The Rock' Johnson niet, maar het lijkt me een hele toffe gozer. Hij werkt altijd hard en het ziet ernaar uit dat hij met Jungle Cruise weer een leuke film heeft geleverd. Ik ga hem zeker zien''.

Niet te vergelijken
''Ik zie Jungle Cruise echter niet als een voortzetting van The African Queen'' gaat hij verder. ''Ik denk niet dat Johnson mijn vader probeert te zijn, want dat is gewoonweg te moeilijk''.

The African Queen verscheen in 1951 en werd erg sterk onthaald. Niet alleen speelde de Humprey Bogart dus in de film (en won hij er een Oscar voor), de iconische Katharine Hepburn is er eveneens in te zien. Nu, 70 jaar later, wordt de film weer uitgebracht. Daar heeft Stephen Bogart het eveneens over.

''Ik heb niet de intentie om iemand te beledigen, maar ik denk niet dat Jungle Cruise een klassieker van het formaat van The African Queen wordt. Ik denk dan ook niet dat deze nieuwe film over 70 jaar opnieuw uitgebracht zal worden...''

NieuwsFilm

meest populair