John Boyega als een gefrustreerde advocaat met een zwaard in trailer 'Naked Singularity'

John Boyega als een gefrustreerde advocaat met een zwaard in trailer 'Naked Singularity'

Hij keert zich tegen het systeem.

John Boyega, voornamelijk bekend van de laatste Star Wars-trilogie, scoorde recentelijk nog de hoofdrol in Naked Singularity. Hiervan is nu de eerste trailer vrijgegeven. Deze is hieronder te zien.

In de film speelt Boyega een jonge advocaat, genaamd Casi. Ondanks het feit dat hij een veelbelovende, jonge advocaat is, is hij niet erg succesvol. Dit komt voornamelijk door de dagelijkse onrechtvaardigheden van het rechtssysteem. Daarom besluit hij het recht in eigen handen te nemen, in de hoop het systeem in zijn eigen spel te kunnen verslaan.

Zo luidt de synopsis: 'Twijfelend aan alles waar hij voor heeft gewerkt, laat Casi zich door een onvoorspelbare voormalige cliënt in een gevaarlijke drugsroof betrekken'. Bekijk de eerste beelden hieronder.



Cast en crew
De film werd geproduceerd door Ridley Scott en Dick Wolf, maar geregisseerd door Chase Palmer. Dit is zijn eerste lange speelfilm, maar de regisseur werkte wel al eerder mee aan grote films als It. Palmer was zo onder de indruk van Pennywise-acteur Bill Skarsgard, dat hij hem ook een rol aanbood in deze film.

Buiten Boyega en Skarsgard zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Olivia Cooke (Sound of Metal), Ed Skrein (Deadpool) en Tim Blake Nelson (The Ballad of Buster Scruggs). Naked Singularity zal volgende maand te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair