Blake Lively en Ryan Reynolds woedend op roddelsite na plaatsen foto's kinderen

Blake Lively en Ryan Reynolds woedend op roddelsite na plaatsen foto's kinderen

De actrice heeft natuurlijk een zeer terecht punt.

Blake Lively heeft op Instagram uitgehaald naar een Australische roddelsite die foto's van haar drie kinderen heeft gepubliceerd. De A Simple Favor-actrice zegt te walgen van de verregaande praktijken van de paparazzi die voor dergelijke media werken.

De vrouw van Ryan Reynolds heeft op Instagram een dringende oproep gedaan aan Daily Mail, een Britse dagkrant die ook een Australische tak heeft online. Dit naar aanleiding van een naar incident met een paparazzo van die site dat onlangs heeft plaatsgevonden.

Lively schrijft dat de fotograaf haar drie kinderen - James (6), Inez (4) en Betty (1) - heeft gestalkt om foto's van hen te kunnen maken. "Ze werden de hele dag gevolgd door een man die zich steeds verstopte en tevoorschijn sprong", schrijft ze als terecht bezorgde moeder op Instagram.

Volgens de actrice schrokken omstanders zo van het gedrag van de fotograaf dat ze hem daarop aanspraken, maar zonder succes. "Ik heb zelf ook nog geprobeerd om met hem in gesprek te gaan, maar toen ik hem benaderde, rende hij snel weg", licht ze toe.

Lively is ook kwaad op de redactie van Daily Mail, die de foto's niet alleen online heeft gezet, maar ook heeft bewerkt. "Vinden jullie dit nou echt normaal? Geven jullie nou helemaal niets om de veiligheid van kinderen?" vraagt ze zich hardop af in haar bericht.

Volgens Lively zit echt helemaal niemand op zulke foto's te wachten; ook de lezers van de desbetreffende site niet. "Jullie publiek snapt ook dat het wreed en verontrustend is om volwassen mannen te betalen om kinderen te stalken", werpt ze het medium toe.

De Hollywoodster heeft een duidelijke en dringende oproep aan Daily Mail. "Stop hiermee. Ga mee met de tijd. Verwijder de foto's", maant ze de redactie. "Er zijn vast genoeg foto's die jullie hadden kunnen publiceren waar de kinderen niet op staan".

Vooral dat laatste zit Likely niet lekker. Ze vertelt namelijk met andere paparazzi goede afspraken hebben kunnen te maken over het in beeld brengen van haar kinderen. "Ze laten mijn kinderen met rust als ik even voor ze poseer", laat ze Daily Mail weten.



NieuwsFilm

meest populair