Dit Marvel-personage gaat je nog verrassen de komende tijd

Dit Marvel-personage gaat je nog verrassen de komende tijd

Marvel Studios en Julia-Louis Dreyfus werken goed samen.

Marvel-baas Kevin Feige hint in een interview naar de toekomst van actrice Julia Louis-Dreyfus in het Marvel Cinematic Universe. Haar personage, Contessa Valentina Allegra de la Fontaine heeft grotere plannen.

Tot nu toe konden we haar tweemaal zien. Ze debuteerde in de vijfde aflevering van The Falcon and the Winter Soldier en rekruteerde daarin John Walker om zich bij haar mysterieuze team te voegen. Oorspronkelijk moest ze echter debuteren in Black Widow en nu die film te zien is, weten we dat Yelena Belova ook een rekruut is.

Meer op komst
Deze twee kleine Marvel-verschijningen zijn slechts het begin, vertelt Kevin Feige tegenover de D23 Inside Disney podcast.

"Ze doet iets, absoluut. Ze lijkt nu in een modus te zitten waarin ze mensen rekruteert. Werkt Yelena al voor haar? Ze lijken op dat punt een connectie te hebben, ja. En de toekomst van het MCU is een mooie, omdat Julia erin zit," ging hij van start.

"Bij Marvel zijn we gigantische fans van haar. We hadden een paar jaar geleden een algemene meeting met haar, Louis D'Esposito en ik en we voelden ons heel opgewonden omdat we haar mochten ontmoeten. Ze is zo'n icoon en bij Marvel Studios zijn we echt grote Seinfeld-nerds."

De kans om haar naar het MCU te brengen was voor Feige dus een perfecte gelegenheid om met haar samen te werken. "Ze was echt volledig aan boord en zat er meteen goed in. Dus het is een buitengewone toevoeging aan de wereld en ik kijk ernaar uit om mensen te verrassen met haar volgende verschijning."

NieuwsFilm

meest populair