Vanessa Hudgens toont haar supersonische figuur op Instagram-foto

Vanessa Hudgens toont haar supersonische figuur op Instagram-foto

De actrice heeft een stel benen tot aan het plafond...

Vanessa Hudgens, geboren 14 december 1988, heeft de afgelopen jaren in heel wat films en series gespeeld, vooral op Netflix. Je zou kunnen zeggen dat deze voormalige Disney-ster nu een Netflix-ster is geworden. Maar ook op Instagram kan je haar rustig een ster noemen met meer dan 41 miljoen volgers.

Vanessa was de afgelopen jaren o.a te zien in de Netflix-films The Princess Switch, Polar, The Knight Before Christmas en The Princess Switch: Switched Again. Dit jaar zal je haar kunnen bewonderen in de Netflix-musicalfilm Tick, Tick... Boom! en het vervolg The Princess Switch 3. Dat zijn dus maar liefst 6 Netflix-films sinds 2018.

Social Media
Naast al haar acteerwerk is Vanessa ook een enthousiast gebruiker van de verschillende social media. Vooral Instagram lijkt tot de favorieten te behoren van deze 32 jarige ster. En geef haar eens ongelijk met dat fantastische figuur!

Vandaag trakteerde Vanessa haar volgers op een foto waarop zij een zeer fraai oranje mantelpakje draagt. Maar wat het meeste opvalt zijn vooral haar perfecte benen. Wauw! Dat is dus waar de uitspraak 'benen tot aan het plafond' vandaan komt...


Vanessa Hudgens haar perfecte benen even bewonderen? Check dan de foto op haar Instagram-account


NieuwsFilm

meest populair