Nieuwe clip van veelbelovende 'The Green Knight' online

Nieuwe clip van veelbelovende 'The Green Knight' online

Het ziet er opnieuw erg goed uit!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de geliefde studio A24, aangezien deze te koop lijkt te zijn. A24 is verantwoordelijk voor pareltjes zoals o.a. Moonlight, Ex Machina en Ladybird. Ook het nieuwste project, The Green Knight, ziet er erg veelbelovend uit. Nu krijgen we weer enkele nieuwe beelden te zien.

De trailer van de epische fantasy-avonturenfilm werd al erg sterk onthaald. Het verhaal is gebaseerd op de tijdloze legende van koning Arthur, maar draait voornamelijk om zijn roekeloze neef, Sir Gawain (Dev Patel).

Gawain moet het in de film opnemen tegen de Green Knight, een gigantische en mysterieuze tegenstander. Tijdens zijn reis krijgt Gawain te maken met geesten, reuzen, dieven en andere gevaarlijke figuren. In de nieuwe onderstaande clip zien we hem met koning Arthur en de Green Knight.



Nog even wachten
Buiten Patel zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Barry Keoghan, Sarita Choudhury en Ralph Ineson.

The Green Knight werd geregisseerd door David Lowery, o.a. bekend van A Ghost Story en The Old Man and the Gun en zal volgende maand te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair